Топ мениджърът на Енергоатом Олег Бояринцев отиде в чужбина на почивка и

...
Топ мениджърът на Енергоатом Олег Бояринцев отиде в чужбина на почивка и
Коментари Харесай

Топ мениджър на украинския Енергоатом замина на почивка в чужбина и не се върна

Топ мениджърът на Енергоатом Олег Бояринцев отиде в чужбина на отмора и не се върна. Това съобщи народният народен представител Ярослав Железняк и сподели копия на съответните документи.

Става дума за изпълнителния шеф по личния състав на Енергоатом Олег Бояринцев. През януари 2023 година той получил позволение да пътува в чужбина, по-специално топ мениджърът щял да прекара почивка в Полша. Той в никакъв случай не се върна на работа след ваканцията си.

" Поредна неразбория в Energoatom. Този път те помогнаха да изведат своя управител в чужбина по време на войната. Президентът на Energoatom Пьотр Котин подписа 2-седмичен отпуск за изпълнителния шеф на компанията по личния състав. С " правото да пътува в чужбина ", върху това самият Котин в действителност няма право “, написа Железняк.
Той добави, че Бояринцев, до момента в който е в отпуск, е написал молба за овакантяване и Енергоатом го е уволнил на 15 февруари.
" Изплатиха и отплата за ваканцията. Той към момента не се е върнал в Украйна и споделят, че няма желание ", разяснява националният народен представител.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР